Fancy Fair op 10 oktober

Samen sterk voor de kerkBericht vanuit het comité van de Fancy Fair                         .

De voorbereidingen voor de Fancy Fair op 10 oktober as. zijn in volle gang.

Ons motto is; Samen sterk voor de kerk met als insteek een gezellige dag voor de gemeenschap en gezamenlijk geld op te halen voor de kerk. 

Ook dit jaar hebben we weer een project waar geld voor nodig is en dat is een aanvulling op de geluidsapparatuur. Er is gebleken dat het fijn zouden zijn om de dienst van een blijde of een droevige gebeurtenis op te nemen. Om gehoor te geven aan deze wensen is een uitbereiding van de huidige installatie nodig. Het comité van de Fancy Fair ondersteunt dit project.

Zoals ik al eerder schreef zijn de voorbereidingen in volle gang en kan ik u vertellen dat er weer een prachtig aanbod is in de kraampjes. Zo hebben we natuurlijk weer prachtige bloemstukjes voor de verkoop en ook in de verloting, is Agnes ’86 er met “de glasbak” en is er een mooi aanbod aan dvd, muziek, speelgoed en klein vak. Er is vis te koop dat ter plaatse vers wordt gebakken, staat Henk er weer met zijn prachtige wijnen. Nieuw dit jaar zijn de Sea Singers waar we heel blij mee zijn. Truus zit er weer met haar prachtige boodschappenmand, Els van Waart heeft weer prachtige dingen gemaakt en ook het Diaconaat is weer van de partij. Buiten in de garage hopen we u genoeg tweedehands spullen te kunnen aanbieden.

U bent van harte welkom vanaf 10 uur, we hebben elk uur een verloting met drie mooie prijsjes, lootjes zijn te koop aan de kraam of in de zaal. Ook hebben we een prachtige hoofdprijs, een reischeque twv 200 euro wat mogelijk is gemaakt door de firma Casparus ( bouw- & vastgoed management) en een toezegging dat ze volgend jaar wederom ons willen sponsoren. Voor de muzikale noot wordt ook gezorgd, onze dorps muzikant Gerrit Gravemaker zal tot 15:00 spelen op zijn accordeon. De bar vanaf 10 uur open voor een heerlijk bakje koffie of een drankje.

Ook hebben we dit jaar een nieuwe vorm van een verloting met prachtige prijzen voor het hele gezin. Ik kan wel al 1 prijs verklappen, dat is een prachtige boor met een goed gevulde koffer erbij. Maar wat is er nu zo nieuw aan, u bepaalt zelf hoeveel u voor deze prijs wilt betalen. U vult de envelop met het bedrag dat u er voor over heeft en zet uw naam en telefoonnummer op de envelop. Tijdens de bekend making van alle winners trekken wij ook iemand uit deze enveloppe en maken de winnaar bekend maar niet de inhoud. En dit allemaal te bate van de kerk.

Rond 15:30 zal het rad van Sint Jan weer gaan draaien onder het genot van een hapje en een drankje. De prijzen van het rad worden onder andere gesponseerd door JUMBO. Ondertussen wordt er dan aan de kraampjes hard gewerkt om de vellen te knippen en de opbrengst te tellen. Om 17:00 willen we dan de winnaars en opbrengst van deze dag bekend te maken.

Maar ons motto samen sterk voor de kerk is ook een oproep, we kunnen nog steeds sponsoren gebruiken en bekendheid aan deze unieke en jaarlijks terugkomend fenomeen. Daarnaast kunnen we nog tweede hands spullen gebruiken en natuurlijk heerlijk gebakken lekkers om te verkopen bij de koffie of in zijn geheel. Helpt u mee?

Wij hopen op een grote opkomst met veel gezelligheid en een mooie opbrengst om een opname apparatuur te kunnen aanschaffen voor in de kerk.

Mocht u willen sponsoren, een vragen of feedback hebben, bel of mail gerust.

Namens het Fancy Fair comité,

Jaap, Focko, Jenny, Annelies, Truus, Rinske, Nicole, Willem, Mike & Corina

Jaap Dekker: 072-5064588

Corina Gravemaker: 0617429559/ cgravemaker@kpnmail.nl

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum