Onderzoek religieuze beleving

Hervy de Miranda en pastoor Paul Brommet zijn bezig met een onderzoek naar de religieuze beleving bij leden en gastleden van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland van 18 jaar en ouder . Zij hebben een uitgebreide vragenlijst ontwikkeld. Wij verzoeken u deze vragenlijst in te vullen en terug te sturen. U kunt de vragenlijst openen met deze link: http://goo.gl/forms/92bxIRndvC Als u met de lijst klaar bent, drukt u onderaan de lijst op "submit" of "verzenden". Uw antwoorden worden dan automatisch naar de onderzoekers gestuurd. 

Uw antwoorden worden strikt anoniem verwerkt. Bij het terugsturen van de vragenlijst is voor de onderzoekers uw mailadres niet zichtbaar. Het is mogelijk dat sommigen van u in een latere fase van het onderzoek worden benaderd voor een interview met de onderzoekers. Dit verzoek zal via de pastoor gedaan worden. Deze wordt door ons verzocht om namen en adressen van een of twee personen die mee willen werken aan een interview, willekeurig uit hun gegevensbestand te prikken. Ook die gegevens worden anoniem gebruikt.

Wij hopen aan het einde van dit jaar met de eerste resultaten van ons onderzoek naar buiten te komen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Als u problemen heeft met het invullen van de vragenlijst of ons andere vragen wilt stellen over het onderzoek, dan kunt u mailen naar pbrommet@gmail.com u kunt ook bellen: 0616348956 (Paul Brommet) of 079 3478697 (Hervy de Miranda)

Met vriendelijke groeten,

Hervy de Miranda en Paul Brommet

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum