Kerkbalans 2015: breng uw kerk in balans

Wees welkom!Nieuwe website voor Kerkbalans

Dit weekeind start de actie "Kerkbalans". Met deze actie vragen de kerken in Nederland aandacht voor een financiële bijdrage. Ook de St. Agneskerk vraagt haar leden en iedereen die de St. Agneskerk een warm hart toedraagt om het werk van de St. Agneskerk eenmalig of structureel te steunen. U kunt de St. Agneskerk helpen door een gift over te maken op NL32 RABO 0315 7032 45 t.n.v. Oud-Katholieke parochie H. Agnes, Egmond aan Zee, onder vermelding van Kerkbalans 2015. Natuurlijk kunt u ook uw gift specifiek bestemmen voor het onderhoud van het monumentale kerkgebouw.


De actie Kerkbalans heeft een nieuwe website. Kerkbalans is de fondsenwervende actie van vijf samenwerkende kerken.  Woensdag 14 januari wordt een nieuwe campagne gepresenteerd waarin de website www.kerkbalans.nl een centrale rol speelt. De persconferentie staat gepland om 10:30 uur in het Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38, 3512 PH Utrecht. De site werd gebouwd door bureau Wendrich naar een idee van reclamebureau Reprovinci.

Nieuw aan de site is dat deze een publiekspagina heeft en een organisatiedeel. De publiekspagina is voor iedere belangstellende toegankelijk, maar vooral gericht op internetgebruikers in de achterban van de vijf kerkgenootschappen. Het zijn deze mensen die actief zijn op bijvoorbeeld facebook en twitter die via de site geïnformeerd worden over Kerkbalans en misschien wel gestimuleerd om in de eigen parochie of gemeente ook de handen uit de mouwen te steken.

Het organisatiedeel richt zich op degenen die in hun lokale kerk de actie Kerkbalans organiseren. Zij vinden hier onder meer het stappenplan, dat stap voor stap laat zien hoe de actie succesvol kan worden opgezet. In de webwinkel kunnen zij bestellingen plaatsen voor vele materialen. Nieuw is dat er behalve de standaardmaterialen ook enkele folders zijn die op de website met eigen tekst en foto’s kunnen worden ingevuld en vervolgens naar eigen ontwerp worden gedrukt.

www.kerkbalans.nl

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum