Fancy Fair: "Opgeruimd staat netjes"

Zaterdag 11 oktober 2014

De fancy fair van de Oud-Katholieke kerk in Egmond aan Zee dit jaar staat dit jaar in het teken van 'opgeruimd staat netjes'. "De mannen van de ‘firma’ staan voor u klaar als u bij het opruimen nog spullen hebt die anderen kunnen gebruiken en waar u van af wilt. De tafels met kleingoed en de kleine meubels vinden bij de bezoekers gretig aftrek. U bent er van af en een ander heeft er weer plezier van", laat Willem Horstman weten. 

Gelukkig is de opbrengst elk jaar geweldig, onder andere ook door de enorme hoeveelheid lootjes en het draaien van het rad van fortuin. De prijzen, die mede door de sponsoren zijn binnengebracht, zijn bijna niet te tellen. Een paar zijn echter het noemen waard. Een mini-Ipad, beschikbaar gesteld door Winkel-Buis makelaars en taxateurs, een space scooter en een digitaal fototoestel vormen de hoofdprijzen van de verloting. Maar wat te denken van een mooi bloemstuk, een boodschappenmand, of elk uur gerookte paling, of een fles jenever? Voor elk wat wils en zeker de moeite waard om even langs te komen. Wie gewoon gezellig bij wil kletsen kan ook prima terecht. Natuurlijk is er ook koffie, wederom met gebak, maar ook vers gebakken vis voor fancy-fair-prijzen.

De opbrengst gaat dit jaar naar een aantal kleinere doelen. De vloerbedekking op het koor levert struikelgevaar op en is dus nodig aan vervanging toe. De koffiekannen en de stofzuiger van het verenigingsgebouw zijn aan het eind van hun latijn. Om opruimen en schoonmaken door alle vrijwilligers die hier gebruik van maken eenvoudiger te maken en een hart onder de riem steken zijn dit de doelen van dit jaar. Ze worden dit keer dan ook in het zonnetje gezet middels deze doelen. Opgeruimd staat netjes werkt dus alle kanten op. Maar het belangrijkste, een gezellige fancy fair op 11 oktober.

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum