Missie Zendingskalender vervangen door Missie en Diaconaat Kalender 2014

Missie Zendingskalender heeft een opvolger!

Missie St Paulus heeft een eigen missiekalender ontworpen voor 2014. Gezien de bredere opzet Missie en Diaconaat Kalender genaamd. Het is een bijzonder fraaie kalender geworden. Door de inzet van vele vrijwilligers in binnen- en buitenland, is de prijs vergelijkbaar met die van de Missie Zendingskalender, die in 2013 voor het laatst is verschenen. De kalender staat vol kleurige afbeeldingen, waarbij een brede keuze is gemaakt uit activiteiten op het gebied van missie en diaconaat in Oost-Europa, Afrika en Azië.

Viering van het 106-jarig bestaan van de Filippijns Onafhankelijke Kerk

Dit kunnen oud-katholieke projecten zijn, maar vooral ook projecten van onze zusterkerken zoals de Anglicaanse kerken in Afrika en de Fillipijnse Onafhankelijke Katholieke Kerk. De kalender wordt dan ook van harte aanbevolen aan allen die missie, diaconaat en ontwikkelingswerk een warm hart toedragen.

De foto’s worden begeleid door informatieve teksten over deze projecten. Een aantal projecten zal u bekend voorkomen van onze voor- en najaarsacties of de Vastenacties van de afgelopen jaren. Een feest van herkenning dus! Omdat de kalender in internationaal verband is gemaakt, zullen de teksten in maar liefst zes verschillende talen worden vermeld: Nederland, Engels, Duits, Frans, Tsjechisch en Kroatisch. Daarmee kan de kalender ook een leuk kado zijn voor anderstaligen.

De kalender is gedrukt op mooi crèmekleurig kringloopkarton met EU-keurmerk. Het formaat van de kalender is ca. 30 x 21 cm (breedte x hoogte) met een ringband met ophangmogelijkheid aan de bovenzijde waardoor de bladen omgeklapt kunnen worden. Als de kalender uitgeklapt aan de wand hangt is het formaat 30 x 42 (breedte x hoogte). Bij elke datum is extra ruimte om bijv. afspraken, verjaardagen etc. te noteren. De kalender kost 8 euro en de opbrengst komt ten goede van het werk van Sint Paulus, ok missie en diaconaat buitenland. U kunt de Missie en Diaconaat Kalender 2014 bestellen bij de contactpersoon van uw parochie of via secretaris@stpaulus.okkn.nl.

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum