Eerste zomeravondconcert

maandag 1 juli 2013; 20.30 uur

     

Miroslawa Ciešlak verzorgt het eerste Zomeravondconcert in de Ste. Agnes.

Maandag de 1e  juli wacht ons in de Orgelconcertenserie van de Oud-Katholieke Ste. Agneskerk een eerste optreden  van de poolse Miroslawa Ciešlak afkomstig uit Opper –Silizië. ‘Mira’ voor haar vrienden, brengt een aan het  Adema-orgel  aangepast programma  met werken van o.a. Hindemith, Nibelle, de belg Flor Peeters en bekend werk met een romatische inslag van Mendelssohn, César Frank en Lefébure- Wely. Om meerdere redenen toch een wat luchtig programma hopelijk is dat het begin van een ‘muzikale zomer........’!

Voor programma klik HIER

Dit is het eerste concert in de reeks van 9 dit jaar waarin ook een tweetal orgel-’PLUS’ –concerten zullen volgen. Eénmaal op de 15e  juli door Gerrie Meijers en Christine Kamp, een -vierhandig orgelconcert - en vervolgens op de 29e juli een bijzondere avond door Eveline M. Jansen, organiste van  de Oud-Katholieke kathedraal Ste. Gertrudis te Utrecht met niemand minder dan de rus Vladimir Shobanov op accordeon – een bijzondere combinatie!

Deze eerstkomende ‘Zomeravond’ aan de hand van de poolse begint om 20.30 uur. De toegang is vrij, wèl is er een collecte aan de uitgang die we mild aanbevelen. Oud-Katholieke Ste. Agneskerk aan de Voorstraat 112. 

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum