Internationaal oud-katholieken congres 2014: Sta op en ga

18 - 21 september 2014

 

 bed

Op 18 september 2014 is het zo ver: het internationale oud katholieken congres gaat dan van start met als thema: Sta op en ga!  Extra feestelijk omdat er ook 125 jaar Unie van Utrecht gevierd wordt. U bent met zijn allen alvast hartelijk uitgenodigd. Het congres gaat door in Utrecht op verschillende locaties in de binnenstad van Utrecht. Dit is allemaal gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Het organiserend comité is op zoek naar mensen die een slaapplaats willen aanbieden aan onze congressanten uit het buitenland. Congressanten kunnen zich vanaf  donderdagmiddag 18 september aanmelden. Het congres eindigt op zondagmiddag, 21 september.

Eenieder die een (aantal) bed(den) of slaapbank ter beschikking heeft en die  de uitdaging wil aangaan om onze zusters en broeders uit het buitenland een warm welkom te heten in Nederland, kunnen zich aanmelden op het volgende mailadres: congres@okkn.nl

We begrijpen dat het allemaal nog ver weg lijkt, 2013 heeft zich pas aangediend. Onze vraag aan u is dan ook bedoeld om een indicatie te hebben  over hoeveel slaapplekken er bij benadering beschikbaar zijn. Graag een reactie.

Alvast bedankt!

Hilde Witters, namens het organiserend congrescomité.

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum