Betaald parkeren iedere dag in Egmond aan Zee, tussen 10.00 - 19.00 uur!

Vanaf 1 april tot en met 30 september!

Let als toerist goed op waar u parkeert. Overal in de gemeente staat aangegeven waar betaald parkeren geldt en in welke periode van het jaar dat is. In de dorpen komen ook (delen van) wijken voor waar parkeren uitsluitend is toegestaan voor vergunninghouders. Dit zijn meestal buurtbewoners. Hier mag u als toerist dus niet uw auto neerzetten. Let verder goed op de tarieven en de maximale parkeerduur. De parkeerpolitie controleert voortdurend in de gemeente. Een overtreding levert dus al snel een parkeerbon op.

Overigens adviseren wij u om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar de badplaatsen te gaan. Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Camperduin zijn namelijk prima met de bus bereikbaar. Natuurlijk is ook de fiets een goed, gezond en milieubewust vervoermiddel. Op de fiets rijdt u zó de files richting strand voorbij en is parkeren ook geen probleem.

Parkeerbord

Gehandicapten mogen met hun gehandicaptenparkeerkaart de parkeervakken gratis gebruiken. In zone A mag men echter 1 1/2 uur parkeren. Daarbij is wel een parkeerschijf verplicht. Beide kaarten moeten op een goed zichtbare plaats achter de voorruit geplaatst zijn. Denk er aan dat in andere gemeenten ook andere regels kunnen gelden.

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum