Braderieconcert door Lamoraal van Egmont woensdag 3 juli 2019

 
Woensdagavond 3 juli om 20.00 uur is voor het negentiende jaar op rij een Zomeravond concert door het fanfareorkest van Lamoraal van Egmont.

Het is inmiddels traditie dat het 40-koppige orkest het concertseizoen hiermee afsluit onder leiding van haar dirigent Michael de Graaf. De bijzondere akoestiek van het kerkgebouw en de passende repertoire keuze staan wederom garant voor een bijzondere muzikale belevenis.

Lamoraal van Egmont sluit woensdagavond 3 juli haar muzikale seizoen af met een sfeervol concert in de oudkatholieke kerk aan de Voorstraat in Egmond aan Zee. Het concert zal in ongedwongen sfeer plaatsvinden, wat betekent dat het publiek tijdens het concert in- en uit kan lopen. 


Op woensdagavond 3 juli zal Lamoraal van Egmont haar muzikale seizoen afsluiten met een sfeervol concert in de oud-katholieke kerk aan de Voorstraat in Egmond aan Zee. Het concert zal in ongedwongen sfeer plaatsvinden wat betekent dat het publiek tijdens het concert in- en uit kan lopen. Het 40-koppig orkest zal onder leiding van haar dirigent Michael de Graaf een gevarieerd programma ten gehore brengen. 

Het concert is vrij toegankelijk, aanvang 20:00. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden. Het in stand houden van het orkest vraagt investering in onderhoud van de instrumenten en ook staan een aantal nieuwe instrumenten op het verlanglijstje van het orkest. Elke bijdrage wordt gewaardeerd!. Elke bijdrage wordt gewaardeerd! Informatie over de muziekvereniging is te vinden op www.lamoraalvanegmont.nl

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum