Speciale Jubileumviering

Donderdag 7 juli 2011, 15.00 uur in de Ste. Agneskerk


In het kader van de jubileumvieringen van dit jaar is er op donderdagmiddag 7 juli om 15.00 uur een Eucharistieviering waarin het jubileum van het 125 jarig kerkgebouw gevierd wordt. 

Voor die viering zijn speciaal zij genodigd, die niet meer zelfstandig naar de kerk kunnen komen. We willen ook met hen het jubileum in de kerk vieren.

Een partner, kinderen of een ander die mee wil komen is van harte welkom. Daarnaast zijn ook anderen van harte welkom!

U wilt graag komen?
Mocht u graag komen (of iemand weten die graag komt), maar twijfelen of het haalbaar is, neemt dan vooral contact op met één van onderstaande personen. Samen kunnen we zoeken naar een mogelijkheid als iets een probleem lijkt.
Voor vervoer naar en van de kerk wordt gezorgd en in de kerk zal ruimte gemaakt worden zodat er voldoende plaats is voor hen die rolstoelgebonden zijn, of misschien zelfs enkel liggend aanwezig kunnen zijn.

Ontmoeting
Na de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting in de kerk, met iets lekkers erbij. Er zullen voldoende vrijwilligers aanwezig zijn om daar waar nodig een handje te helpen. Zowel mensen van de Zonnebloem als van onze bezoekersgroep zullen aanwezig zijn, alsook een twaalftal jongeren die hun maatschappelijke stage doen.

Er komen velen!
Om dit te organiseren wilden we (zoveel mogelijk) weten welke mensen graag willen komen.Inmiddels hebben zeer velen zich opgegeven! Dat is een verheugende situatie. Ook het kerkkoor zal - samen met de organist - zich volop inzetten voor deze viering. Vanwege deze bijzondere gelegenheid zal het kerkkoor beneden zingen (in de koorbanken aan de west-zijde van de kerk). Tevens dank aan de Jubileumcommissie 975/125 voor het mogelijk maken en het Verenigingsgebouw Egmond voor het logistieke en culinaire ondersteuning!

Voor informatie en opgave
Pastoor Rudolf Scheltinga
072 - 506 1206
rbjjm.scheltinga@planet.nl

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum