Jongerendag op zaterdag 25 juni in AlkmaarDit wil je niet missen: de jongerendag op zaterdag 25 juni in Alkmaar
Helemaal niet saai!  Want:

Een groep van jongeren zelf heeft in de kerk de touwtjes in handen genomen. Dat werd tijd! zul je zeggen. De een heeft het thema bedacht: kleding, de andere heeft de affiche gemaakt en zo kunnen wij nog wel even doorgaan: jongeren hebben meegedacht en gesproken over kleding en gaan hiermee aan de slag op de jongerendag. Je zult wat beleven!

De organisatie van de Jongerendag 2011 in Alkmaar bestaat uit:
de jongeren:
Elian en Céline Wennis, Thelma en Lobje Schoon, Inez Bolder, Helène Blok, Danny Gouda
de ouders: Renate en Henk-Jan Wennis, Esther Gouda, Emke van Berkel, Carlien van Tartwijk
de pastores: Joop Albers, Henk Schoon en Jutta Eilander (jongerenpastor)
De pastoors Joop, Henk en Jutta zorgen voor de geestelijke input, de ouders voor de ochtendactiviteit en het goede verloop van de dag.

Hoe laat begint het en eindigt het?

We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur met een korte liturgische viering en daarna een BBQ, waar je ouder(s) ook aan kan/kunnen meedoen. Als je gebracht wordt kunnen je ouders de stad in. Alkmaar is een leuke winkelstad. Ze kunnen ook de Grote kerk bezoeken of met een gids de vele hofjes van de stad. Of, nog leuker: ze kunnen een bezoek brengen aan de oude binnenstad die speciaal die dag in het teken staat van Kaaskoppendag! En voor wie van de ouders wil uitwaaien: het strand van Egmond is slechts een kwartiertje rijden. Parkeren gedurende de dag kan het beste in de Singelgarage, die zich bevindt op 5 minuten loopafstand van de kerk, aan de Wilhelminalaan (hoek Kennemersingel/Kennemerstraatweg) voor 1,50 euro per uur (24 uur per dag geopend). Bij de kerk kan alleen worden geparkeerd door vergunninghouders. Het adres van de Oud-Katholieke kerk waar de jongerendag plaatsvindt is Nassaulaan 43, 1815 GJ  Alkmaar, tel.072-5110634.

Je kunt je aanmelden bij Céline en Elian Wennis, e-mailadres fam.wennis@orange.nl
Ook je vriend of vriendin is van harte welkom. Het maakt niet uit als hij of zij geen lid is van de Oud-Katholieke Kerk. Zet wel in je mail jouw (en haar of zijn) naam + geboortedatum + e-mailadres +tel.nummer. Want je krijgt nog een bevestiging van ons dat je bent ingeschreven. We verwachten dat er best wat aanmeldingen zullen zijn. Meld jezelf dus snel aan, dan weet je zeker dat je erbij bent, liefst vóór 1 mei 2011. Alle jongeren die zich hebben aangemeld krijgen een bevestiging van hun aanmelding. Hierdoor weet je dat je die dag in Alkmaar wordt verwacht. Deelname aan de jongerendag is gratis. De kerk neemt de kosten voor haar rekening. Ouders, zeker degenen die deelnemen aan de BBQ, kunnen aan het einde van de dag een bijdrage doen in de kosten, naar eigen inzicht.                  

groet van de organisatie van de jongerendag 2011 in Alkmaar!

Kijk hier voor de poster

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum