Den Haag wint OK Volleybaltournooi 2011

In 2012 wordt er gespeeld in Egmond aan Zee

De hele middag werd er Tweede Paasdag in de Marimbahal in Rijswijk gestreden voor de beker en de eer om zich een jaar lang oud-katholiek-volleybaltoernooi-winnaar te kunnen noemen. Buiten was het 25 graden maar binnen werkte iedereen zich nog meer in het zweet met mooie opslagen, goede pass-ballen en slim gescoorde punten.

Dit jaar deden er 9 teams mee: een oudere- en jongere jongerenteam uit Den Haag (de OJE en de JOJO), twee teams van de Kampleiding (het Winnende Team en het Bier- en Bitterballenteam), Vita Nuova uit Hilversum, twee teams uit de Kop van Noord-Holland (Smashing Danger en de Doortikkers), Paradijsvogels uit Rotterdam en Windkracht 8 uit Egmond.

Den Haag had het toernooi georganiseerd en hield de toernooileiding goed in de hand. Daarnaast zorgden ze goed voor de spelers door ze in de warmte te voorzien van voor koele drankjes, vers fruit en echte Haagse Kakker!

Het spande erom, maar uiteindelijk heeft OJE, het oudere jongerenteam uit Den Haag, nipt van het Winnende Team van de Kampleiding gewonnen. In een zinderende finale eindigde het Oud-Katholiek Volleybaltoernooi 2011 in een 23:19 overwinning voor Den Haag!

Met dank overgenomen van de site www.okj.okkn.nl waar je óók foto's kunt zien! Gauw kijken dus ......

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum