Jongerendag in Alkmaar 25 juni

Dit wil je niet missen: de jongerendag op 25 juni in Alkmaar
Hoezo saai? Helemaal niet! 
Want:

Een groep van jongeren zelf heeft in de kerk de touwtjes in handen genomen. Dat werd tijd zul je zeggen. Een jongere heeft het thema bedacht 'kleding'. Een andere jongere heeft de affiche gemaakt. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan: jongeren hebben meegedacht en gesproken over 'kleding' en gaan hiermee aan de slag op de jongerendag. Je zult wat beleven!

De organisatie van de Jongerendag 2011 in Alkmaar bestaat uit
de jongeren: Elian en Céline Wennis, Thelma en Lobje Schoon, Inez Bolder, Helène Blok, Danny Gouda
de ouders: Renate en Henk-Jan Wennis, Esther Gouda, Emke van Berkel, Carlyn van Tartwijk
de pastores: Joop Albers, Henk Schoon en Jutta Eilander (jongerenpastor)

De pastoors Joop, Henk en Jutta zorgen voor de geestelijke input, de ouders voor de ochtendactiviteit en het goede verloop van de dag. We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur met een korte liturgische viering en daarna een BBQ, waar je ouder(s) ook aan kan/kunnen meedoen.

Als je gebracht wordt kan/kunnen je ouders de stad in. Alkmaar is een leuke winkelstad. Ze kunnen ook de Grote kerk bezoeken of met een gids de vele hofjes van de stad. Voor wie van de ouders wil uitwaaien: het strand van Egmond is slechts een kwartiertje rijden. Parkeren gedurende de dag kan het beste in de Singelgarage, die zich bevindt op 5 minuten loopafstand van de kerk, aan de Wilhelminalaan (hoek Kennemersingel/Kennemerstraatweg) voor 1,50 euro per uur (24 uur per dag geopend). Bij de kerk kan alleen worden geparkeerd door vergunninghouders. Het adres van de Oud-Katholieke kerk waar de jongerendag plaatsvindt is Nassaulaan 43, 1815 GJ  Alkmaar, tel.072-5110634.

Alle jongeren van 8 tot en met 16 jaar krijgen nog schriftelijk een persoonlijke uitnodiging, schriftelijk. Daar staat op hoe je je kunt aanmelden. Maar je kunt ook door de jongeren benaderd worden via de telefoon, of via hyves.
Net als elk jaar kunnen er ook vrienden en vriendinnen meekomen. Zet wel haar/zijn naam + geboortedatum + e-mailadres + tel.nummer bij de aanmelding erbij. Je kunt je nu ook al opgeven. Dat kan door je op te geven bij Céline en Elian Wennis, e-mailadres fam.wennis@orange.nl

We verwachten dat er best wat aanmeldingen zullen zijn. Meld jezelf dus snel aan, dan weet je zeker dat je erbij bent, liefst vóór 1 mei 2011.
Alle jongeren die zich hebben aangemeld krijgen een bevestiging van hun aanmelding. Hierdoor weet je dat je die dag in Alkmaar wordt verwacht.
Deelname aan de jongerendag is gratis. De kerk neemt de kosten voor haar rekening. Ouders, zeker degenen die deelnemen aan de BBQ, kunnen aan het einde van de dag een bijdrage doen in de kosten, naar eigen inzicht.

De organisatie van de jongerendag 2011 in Alkmaar.

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum