Stukje Voorstraat opgebroken. Kerk blijft bereikbaar!Alweer een stuk van de Voorstraat dat wordt opgebroken. Het duurt wel even, maar dan heb je ook wat. Even doorbijten, voor de zomer is het dorp weer een plaatje en vooral ook bestand tegen heel veel water zonder overlast. En dat is het wel waard om even om te lopen of te rijden.

De Voorstraat in Egmond aan Zee, vanaf het Eymaplein tot de Trompstraat, wordt opnieuw ingericht. Deze werkzaamheden zijn op maandag 21 maart gestart met het opbreken van het kruispunt Voorstraat - Julianastraat. Dit deel van de Voorstraat is vermoedelijk 3 weken afgesloten voor het verkeer. Vanaf het kruispunt werkt men daarna richting de Trompstraat. De werkzaamheden bestaan uit het opnieuw inrichten van het straatwerk. Er worden geen rioleringswerkzaamheden uitgevoerd.

Het werk wordt in twee fases uitgevoerd. Als eerste wordt de Voorstraat, vanaf het kruispunt Voorstraat - Julianastraat tot de supermarkt, aangepakt. Deze werkzaamheden zijn voor het paasweekend afgerond.

Na het paasweekend komt het deel Voorstraat richting de Trompstraat aan de beurt. Deze werkzaamheden duren ongeveer 3 tot 4 weken

De weekmarkt in Egmond aan Zee is tijdelijk verplaatst naar het parkeerterrein in de Trompstraat.
Met ingang van donderdag 24 maart staan de marktkramen daar elke week op donderdag opgesteld.
Dit heeft te maken met de herinrichting van de Voorstraat  (tussen het Eymaplein en de Trompstraat), die is gestart. De donderdagmarkt blijft daar totdat het werk in de Voorstraat is afgerond.

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum