Boekpresentatie

'Door de ogen van een kind': verhalen over keuzes maken in het leven zonder de liefde te vergetenů

Op zondag 13 maart 2011 om 15.00 uur zal Teresa Takken haar boek 'Door de ogen van een kind' presenteren. Dit gebeurt in de Kapel van de GGZ aan de Kennemerstraatweg 464 te Heiloo en wordt georganiseerd door Stichting Your Song Projects die dan ook haar tweejarig bestaan viert. (www.yoursongprojects.nl)

Teresa is niet alleen ruim 35 jaar non, theologe en geestelijk verzorgster in Zorgcirkel Westerhout, en lector van de Oud-Katholieke Parochie van Egmond aan Zee, maar ook een zeer begaafd muzikante en zangeres.

Tevens is zij de componiste van oa het eerste Nederlandstalig Adventsoratorium 'Eerste Licht' en heeft zij het grootste gedicht 'Savitri' van dichter en filosoof Sri Aurobindo op muziek gezet.

Teresa is lid van de internationale, oecumenische congregatie van de 'Sisters For Christian Community', waarvan de leden zich ten doel stellen zich in te zetten voor de minder bedeelden in deze wereld. Een inspirerend en zeer veelzijdig persoon dus en gelukkig is het nu dan zover dat Teresa het een en ander uit haar leven heeft toevertrouwd aan het papier.

De presentatie van het boek 'Door de ogen van een kind' zal worden afgewisseld met muziek en zang van Teresa en the 3 Generations.

Na afloop, rond 16.00 uur, is er onder het genot van een hapje en een drankje volop tijd om elkaar te ontmoeten, de projecten van Stichting Your Song Projects te bekijken, de CD's 'Give Each Other Hope vol.1 en 2' en uiteraard het boek 'Door de ogen van een kind' aan te schaffen.

De toegang is gratis.

Het beloofd een bijzondere en mooie middag te worden dus wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op zondag 13 maart!

 

Stichting Your Song Projects

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum