Wie wordt de nieuwe dirigent(e) voor de Seasingers?Het koor de Seasingers is met spoed op zoek naar een nieuwe dirigent! Moest eerder de vaste dirigente, Teresa Takken, stoppen wegens gezondheidsredenen, nu heeft ook haar opvolgster het koor verlaten. "We zoeken een enthousiaste dame of heer die bij ons wil dirigeren. We zijn een gezellige groep dames plus enkele heren die gospels zingen. Vorig jaar hebben we ons twaalf en half jarig bestaan gevierd en we willen graag nog enkele jaren doorgaan .Maar dat kan niet zonder dirigent", laat voorzitter Jenny Knap weten.

De Seasingers zingen in principe iedere tweede zondag van de maand tijdens een Gezinsdienst of Vlotte mis in de Oud Katholieke H.Agneskerk, Voorstraat 112 te Egmond aan Zee. Het koor is hiervoor opgericht. De tijden van de diensten zijn 9.30 uur koor aanwezig; aanvang dienst 10.00 uur einde dienst om ongeveer 11.00 uur. Daarnaast verlenen ze op aanvraag ook medewerking aan andere kerkdiensten of speciale bijeenkomsten. Tevens organiseren ze twee maal per jaar een Gospel Instuif, in principe in juni en In augustus.

De Seasingers repeteren elke maandag in de O.K. kerk van 19.30 - 21.00 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Koorleden zijn uiterlijk om 19.20 uur aanwezig. "De koorleden zijn van alle gezindten en ook van de dirigent vragen wij niet dat hij/zij Oud-Katholiek is. Interesse of belangstelling voor het verloop van kerkdiensten en een daarbij passend repertoire is wel een pré. De diensten waarin de Seasingers zingen zijn 'vrijer' dan de gewone diensten. De koorsamenstelling is momenteel veertien sopranen, tien alten en zeven 'lage' stemmen waaronder twee heren", besluit Jenny.

Wie na het lezen van deze informatie geïnteresseerd is of vragen heeft kan contact opnemen met Jenny Knap, voorzitter van de Seasingers. Haar emailadres is: jennyknap@quicknet.nl . Telefonisch: 072 506 3975.

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum