Benefietconcert met oa Teresa TakkenStichting Your Song Projects presenteert zondagmiddag 7 november een benefietconcert ter ere van het 35 jarig jubileum van Teresa Takken uit Egmond aan Zee. Het is in november 35 jaar geleden dat Teresa toetrad tot de congregatie van de Sisters For Christian Community, een groep religieuzen die op allerlei manieren overal in de wereld werken voor vrede en verzoening tussen mensen. (www.sfccglobal.org).

Teresa is niet alleen non, theologe en geestelijk verzorgster in Zorgcirkel Westerhout te Alkmaar, maar ook een zeer begaafd muzikante. Zij is grondlegster van Your Song Projects, een stichting die individuen en groepen d.m.v. muziek in hun kracht zet en nader tot elkaar brengt. (www.yoursongprojects.nl).

Op 7 november treedt Teresa op met The 3 Generations, Marlies Kooy, Helma Laro-van den Leijgraaf en Hans Laro, Theo Dekker, Paulien Jonker en Pieter Ignatius. Dit is een getalenteerde groep muzikanten van uiteenlopende leeftijden uit drie verschillende generaties.Zij hebben reeds verschillende concerten door het land verzorgd en twee cd's op hun naam staan 'Give Each Other Hope volume 1 en 2'. De opbrengst van deze laatste cd komt ten goede aan het werk tegen mensenhandel.

Het benefietconcert vindt plaats op zondagmiddag 7 november om 15.00 uur in de kapel van de GGZ NHN, Kennemerstraatweg 464 in Heiloo. De GGZ stelt de kapel gratis ter beschikking. De toegangsprijs voor het concert bedraagt tien euro, inclusief één consumptie. Het concert duurt tot ongeveer 16.15 uur. Daarna wordt de middag feestelijk afgesloten en is iedereen van harte uitgenodigd voor een drankje en hapje. Op de kleine informatiemarkt kunnen de aanwezigen kennismaken met de vrijwilligers en de projecten die met de opbrengst van het concert worden gesteund.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Schrijverij, Heerenweg 199 in Heiloo, bij het secretariaat van Stichting YSP 072-5117432 begin_of_the_skype_highlighting              072-5117432      end_of_the_skype_highlighting en voor aanvang van het concert in de Kapel.

Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum