Gospelinstuif: "12 jaar GOSPELS BIJ DE ZEE"

Woensdagavond 25 augustus 2010, 19.30 uurGOSPEL-INSTUIF

 

Tijdens de Braderie

woensdagavond 25 augustus

van 19.30 tot 20.45 uur in de Oud-Katholieke Kerk

Voorstraat 112 te Egmond aan Zee

 

kerk open om 19.20 uur gratis toegang

 

Gospels, spirituals en meezingers

Zing en Swing mee met de SeaSingers

Het gospelkoor de Seasingers, onder leiding van - deze avond de laatste keer vanwege haar afscheid - Teresa Takken van de oud-katholieke kerk in Egmond aan Zee bestaat deze maand 12 1/2 jaar.

In deze jaren heeft het koor veelvuldig zijn medewerking verleend aan verschillende diensten in deze kerk. Eén keer per maand een vlotte gospeldienst en ook één keer per maand een gezinsdienst, waarbij veel kinderen komen en altijd afgesloten wordt in een gezellige chaos, als de kinderen allerlei muziekinstrumenten mogen hanteren.

Zij verlenen hun medewerking ook in speciale diensten zoals onlangs bij het afscheid van pastoor Mattijs Ploeger en de installatie van pastoor Rudolf Scheltinga in de parochie.

Daarnaast traden zij op tijdens de speciale Carols en Lessons dienst tijdens de kersttijd vorig jaar. Ook buiten Egmond zijn zij bekend door optredens o.a. in Alkmaar. Tijdens de woensdagse braderie in Egmond aan Zee geven zij twee keer per seizoen een gospelinstuif. Bij deze instuif is de kerk open en kan men zo naar binnen lopen. Deze avonden zijn een succes gebleken. Het programma van bekende en minder bekende gospels blijkt een grote aantrekkingskracht te hebben.

Onder het motto "12 1/2 jaar gospels bij de zee"wordt een programma gebracht van gospels, spirituals en meezingers. Deze instuif begint om 19.30 uur en duurt tot 20.45 uur.
De kerk is open om 19.20 uur en de toegang is gratis.

Aan het eind zal de pastoor van de parochie, Rudolf Scheltinga, in een kort woord het koor feliciteren én de dirigente Teresa Takken feliciteren met haar jubileum als dirigent en tevens haar afscheid memoreren.


Oud-Katholieke Parochie St. Agnes   |    Voorstraat 110 - 112   |   1931 AN  Egmond aan Zee 

Pastoor Joke Kolkman,   telefoon 072 - 506 1206 en 06 - 25 54 64 09

email: pastoor@egmond.okkn.nl

 

Vieringen:

  • zondag Eucharistieviering, 10.00 uur.   
    Koffiedrinken na de viering 1e en 3e zondag in de maand.
  • woensdag Eucharistieviering, 9.00 uur.

In de maanden juli en augustus op maandag ORGELCONCERTEN. Aanvang 20.30 uur. Openschaalcollecte bij de uitgang.

 

Site design & techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum