Kerstmarkt

Op zondag 15 december is aansluitend op de dienst van die ochtend een kerstmarkt / fancy fair in kerstsfeer voor parochianen en bezoekers in ’t Verenigingsgebouw Egmond, Julianastraat 5 in Egmond aan Zee. Eindtijd zo rond half vijf.

Er is door de organisatie al wat meer invulling gegeven aan die middag. Elk half uur zal het Rad van Avontuur draaien met echt mooie prijzen. Er zijn kerststukjes en kransen te koop.

Daarnaast zijn er verschillende creatieve stands, vooral met kerstspulletjes. Er zijn verlotingen van o.a. Agnes ’86, luxe wijnmanden, een dito boodschappenmand en drankenmand. Er kan warme chocolademelk en glühwein gedronken worden.

Er is verkoop van kinderboeken en voor de kinderen is er een kerst-knutseltafel, waar ze onder leiding kunnen knutselen.

Hierbij nog de oproep om thuis iets te bakken en dit via Adri Wijker of Jaap Dekker kenbaar te maken. Het kan zaterdag 14 december in het Verenigingsgebouw afgegeven worden.

Wij hopen dat u de weg naar het Verenigingsgebouw Egmond weet te vinden en dat we er met parochianen en bezoekers een gezellige middag van maken. De opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de kerk.

Focko Plantinga